用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婦女醫護 今日: 10|主題: 28723

有冇好婦科介紹

侯爵府

國民生產總值:23627

如題

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

複式洋房

國民生產總值:405

我睇施璁伯醫生...我貪佢夠細心同檢查都冇其他醫生咁粗魯就算宜家我產檢都係搵返佢

珍珠宮

國民生產總值:39308

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

劉苡琳, cool樣,但算有問必答

複式洋房

國民生產總值:275

wai001 發表於 16-10-16 12:39
如題

睇病?生b?

大宅

國民生產總值:3319

范德忠!

民房

國民生產總值:21

我早前因子宮肌瘤問題,家人介紹左好幾個婦科醫生俾我。

其中我覺得如果做婦科檢查嘅話,響旺角中心嘅王學勤醫生幾好,佢係一個大約60歲嘅叔叔,收費公道(我9月睇,$400蚊診金加照陰照),檢查仔細唔粗魯。不過王醫生無幫人做微創手術 。

希望資料幫到你。

侯爵府

回覆樓主:

同事子宮內膜增生,想問有冇好婦科醫生介紹?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

國民生產總值:5955

2015xmas

我睇開盧永傑, 值得推介.

侯爵府

回覆樓主:

many thx, BK sis!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

國民生產總值:2436

引用:范德忠!

原帖由 豬b老公 於 16-10-24 發表
范德忠!
超好

大宅

國民生產總值:1647

回覆 豬b老公 的帖子

我之前都想搵佢, 但佢唔接我新症呀......

男爵府

國民生產總值:6686

我睇梁守信251年

男爵府

國民生產總值:6686

回覆 QUEEN314 的帖子

打錯,係25年

大宅

國民生產總值:3741

盧兆輝醫生, 高度推介! 禁多年都搵女醫, 怕尷尬等等問題
睇完盧醫生後發覺原來男醫生會更加溫柔更細心, 其實只要你衝破度哩個關口,
以後睇婦科真係冇有怕~

完全冇以前女醫既唔舒服感, 佢每做一個STEP都會細細聲講, 比定心理準備你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎