用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 19|主題: 112459

求推介B3

大宅

國民生產總值:3362

Phyto c b3 15%試左sample,不錯,但仲想試下有冇其他B3再比較下才買貨庄,謝謝分享!

王國熱話
【活動結束】國王送你法國BABYZEN YOYO+ 全套...
【活動結束】國王請你睇《‬麥兜‧飯寶...
【活動結束】國王送你VICHY火山礦物溫泉水...
【活動結束】國王送你《魯賓遜漂流記3D》...

大宅

國民生產總值:2756

Yoji B3 serum and mask. Queenie Chan 推介, 我諗住去counter 試下texture 先

複式洋房

國民生產總值:393

ProAbsorb勳章

如果想平平地試下,我推薦 Olay total effects, b3 cream.

我試過OK,起碼無敏感,就算依家轉季用都OK 好保濕 . 我查完爽膚水就直接用b3 cream. 全日都KEEP 住好水潤,

大宅

Rainchan520 發表於 16-10-18 09:55
如果想平平地試下,我推薦 Olay total effects, b3 cream.

我試過OK,起碼無敏感,就算依家轉季用都OK 好 ...

Thx
平平地可一試!!

複式洋房

國民生產總值:111

係噢,Olay隻b3 cream好平,b 3又強勁,勁過曬其他透明質酸啊,維他命C,a, 我都想買黎試下

大宅

國民生產總值:1606

Rainchan520 發表於 16-10-18 09:55

我試過OK,起碼無敏感,就算依家轉季用都OK 好 ...

請問係邊隻? 我見totaleffect 都有幾多款吓(emoji)

大宅

國民生產總值:2565

MD Skinical B3 都好用, 平過Phytolab

大宅

mrsyau2008 發表於 16-10-19 02:24
MD Skinical B3 都好用, 平過Phytolab

謝謝……
請問邊店買平?

複式洋房

國民生產總值:484

回覆 jesswu 的帖子

我係@drm lab 買左隻B3, 好正~$100唔洗我之前用過phyto果支, 但我覺得@drm lab 效果更好又平又抵用

別墅

國民生產總值:987

I like the one from Phyto . Absorb fast . No sticky feeling

大宅

PhytoLab 太貴喇, 成六百蚊
MD Skinical 在leaf1000有

大宅

PhytoLab 太貴喇, 成六百蚊
MD Skinical 在leaf1000有

複式洋房

國民生產總值:277

我都用緊MD, 用左暫時未再生暗瘡, 都ok, 但質地較潤身, 我本身係偏油皮

別墅

國民生產總值:756

dada_88 發表於 16-10-20 16:12

我係@drm lab 買左隻B3, 好正~$100唔洗我之前用過phyto果支, 但我覺得@drm lab 效果 ...

請問邊度買呀?我search唔到

大宅

國民生產總值:3848

stuvwxyz 發表於 16-10-21 09:21
我都用緊MD, 用左暫時未再生暗瘡, 都ok, 但質地較潤身, 我本身係偏油皮

可以影比我睇,我狂生瘡

大宅

國民生產總值:1180

dada_88 發表於 16-10-20 16:12

我係@drm lab 買左隻B3, 好正~$100唔洗我之前用過phyto果支, 但我覺得@drm lab 效果 ...

B3成分有幾多%?

侯爵府

國民生產總值:23609

回覆樓主:

我去左樓上美容材料店,自己試吓DIY

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

侯爵府

wai001 發表於 16-10-23 20:21
我去左樓上美容材料店,自己試吓DIY

http://eshop.senaturals.hk/%E8%A3%BD%E4%BD%9C%E8%AD%B7%E8%86%9A%E5%93%81%E5%8E%9F%E6%96%99-c-10.html

我在這間買材料 DIY
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

複式洋房

國民生產總值:487

引用:回覆 jesswu 的帖子我係@drm lab 買左隻B3,

原帖由 dada_88 於 16-10-20 發表

幾多錢同埋幾ml?會油嗎?

侯爵府

wai001 發表於 16-10-23 20:47
http://eshop.senaturals.hk/%E8%A3%BD%E4%BD%9C%E8%AD%B7%E8%86%9A%E5%93%81%E5%8E%9F%E6%96%99-c-10.htm ...

今晚洗好面沖涼後,toner 後用自制B3精華,之後再用B5 gel + 蝸牛cream,成晩個面覺得好 smooth,又冇谷面油,……正!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎