用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3049|主題: 868707

頭痛了成個星期

大宅

國民生產總值:1737

我自從上星期開始來m.就頭脹頭痛,最重要係啲m量勁怪,無平常咁,好少,平常我拖成4-5日,今次無就一啲都無,好吾尋常,有無jm知咩事,或試過?thx.頭脹足咁多日,到依家仲脹頭

珍珠宮

國民生產總值:31112

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:頭痛了成個星期

你突然係咁我就唔清楚,但我本身M到都會頭痛,所以覺得平常。

男爵府

國民生產總值:6236

樂桃猴年勳章

我同樓上JM一樣,M期前或M緊的時候會有頭痛,我係呢個情況,所以無乜覺得唔正常

大宅

國民生產總值:1737

seaman1982 發表於 16-10-16 14:20
你突然係咁我就唔清楚,但我本身M到都會頭痛,所以覺得平常。

請問你係咪會痛足咁多日?有食止痛藥嘛?thx

珍珠宮

國民生產總值:31112

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:seaman1982 發表於 16-10-16 14:20

原帖由 cocow131 於 16-10-16 發表
請問你係咪會痛足咁多日?有食止痛藥嘛?thx
有時兩三日,有時五六日。頂唔順就會食止痛藥,都止到既。

wcpcelia    發表於 16-10-17 11:16
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎