用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 13|主題: 128108

[歐洲] 20174月英國+西班牙 親子遊

別墅

國民生產總值:706

BKXmas勳章

帶兩個4歲半小朋友,可以嗎?行程有什麼好提意?謝謝大家!

還有英超的入場票點先買到?

王國熱話
甲類屋邨??
派左華富村,諗緊要唔要
G1360XXX排擴4.....何年何月...
長者申請公屋輪候時間

大宅

國民生產總值:4658

BKXmas勳章

唔識建議小朋友西班牙有咩好玩,4月仲涼涼地,沙灘又未啱.

反而英國可以去農場丶空軍博物館(Royal Air Force Museum) 丶各式科學館

英超睇波,有冇心水想睇邊隊?冷門球隊walk in 都有,熱門嘅飛都差不多sold out (除非VIP package)

會否考慮去睇西甲,頂級球賽啲飛都比較易買

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:42

別墅

BKXmas勳章

Ononluk 發表於 16-10-17 23:00
唔識建議小朋友西班牙有咩好玩,4月仲涼涼地,沙灘又未啱.

反而英國可以去農場丶空軍博物館(Royal Air Fo ...

謝謝你的回覆!我最後都改8月去(emoji)

大宅

國民生產總值:4658

BKXmas勳章

八月西班牙可以陽光與海灘了!

八月尾開始有波睇,要買飛6月留意英起賽程抽籤日,之後一日就可以上網買了

別墅

BKXmas勳章

Ononluk 發表於 16-10-17 23:27
八月西班牙可以陽光與海灘了!

八月尾開始有波睇,要買飛6月留意英起賽程抽籤日,之後一日就可以上網買了

Good good Thanks a lot!!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎