自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

wcpcelia    發表於 16-10-17 09:43
cutiemapa    發表於 16-10-16 20:41
333s    發表於 16-10-16 18:03

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

呢個正

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:是日靚湯。

好吸引,好想飲

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

大少拉 發表於 16-10-16 16:54
今日齊人,煲一煲靚湯先。

印度椰子合掌瓜栗子粟米湯。 好長好長既湯名。 有清潤作用。 呢 ...

來一碗

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:是日靚湯。

大少拉,好想飲呀

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:大少拉 的帖子

大宅

引用:今日齊人,煲一煲靚湯先。印度椰子合掌瓜栗

原帖由 大少拉 於 16-10-16 發表

印度椰子合掌瓜栗子粟米湯。 好長好長既湯名。 有清潤作用。 呢 ...
要落肉嗎?

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

聽個名都覺得甜

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

寶媽媽 發表於 16-10-16 17:03
要落肉嗎?

我有落。如果你唔想落肉,可加埋腰果。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

rainnn 發表於 16-10-16 17:03
聽個名都覺得甜

個名好長.。。。。。。。。。。。

翡翠宮

pigpigyy 發表於 16-10-16 17:00
大少拉,好想飲呀

豬豬! 過黎飲! 留返碗比你。

翡翠宮

talkative 發表於 16-10-16 16:57
我又飲

留多碗你過黎飲!

翡翠宮

lam133 發表於 16-10-16 16:57
來一碗

北左碗比你了。

翡翠宮

yanyan-mummy 發表於 16-10-16 16:56
好吸引,好想飲

來!來!來!

珍珠宮

大少拉 發表於 16-10-16 16:54

好正呀!
請問D椰子是否洗乾淨再劈開便可?thx

首頁

尾頁

跳至