用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4568|主題: 870095

社區會堂邊到可以學插花

大宅

國民生產總值:3862

想平平地玩下, 唔一定社區會堂, 一兩堂散Band 最好

唔想比萬萬聲學費個d

珊瑚宮

國民生產總值:122738

1. ERB 有插花...

2. 社区
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

珍珠宮

國民生產總值:45337

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

sjnl43 發表於 16-10-16 17:00
想平平地玩下, 唔一定社區會堂, 一兩堂散Band 最好

唔想比萬萬聲學費個d

工聯會

大宅

333s 發表於 16-10-16 18:04
1. ERB 有插花...

2. 社区
2.社區即係咩?

ERB學晒! 工連會口碑........

侯爵府

國民生產總值:21458

動物勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆樓主:

有導師可散買堂上,係太子

大宅

umama 發表於 16-10-16 20:17
好, 太子方便交通方便, 上完堂miss 玩野可以唔上

我係荃灣雞公讀, erb MISS成日Sale 佢日間個大學課花藝班

簡單到問佢花樽同枝花比例都唔教, 返而同學大聲插咀, 佢唔出聲

大宅

umama 發表於 16-10-16 20:17
幾錢堂先?

大宅

國民生產總值:2958

erb等幾個月都未開課
報個陣又話下個月

大宅

holyjuly 發表於 16-10-16 20:56
erb等幾個月都未開課
報個陣又話下個月
遠個D唔想讀, 車錢飯錢都無埋, 律貼唔夠貼

上堂經留料淨Sale佢重有係邊到教, 我d學生讀完開左花店

問到都唔講, 返正唔洗錢去玩無所謂, 靠佢揾食死得

wcpcelia    發表於 16-10-17 10:39
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎