用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6733|主題: 903175

van仔到機場

珍珠宮

國民生產總值:44298

BKXmas勳章

遲d會同屋企人旅行。但行李比較多(應該有4件25~30吋行李或加1件20吋行李), 的士都應該唔可以放得哂。所以打算叫van 仔。 請問大家, 邊間van 仔即call台)會好d? 收費通常如何? 我在觀塘區 。如van 仔應該預幾多時間到機場呢?我要晚上10時半到達機場。我無嗰d尊貴鑽石信用卡, 所以唔需要提議我用信用卡優惠call 7人van。

子爵府

國民生產總值:10530

BKXmas勳章

回覆樓主:

都係 gogovan call4van .. uber..

禁止訪問

國民生產總值:1615

BKXmas勳章

回覆樓主:

珍珠宮

國民生產總值:44298

BKXmas勳章

麻薯 發表於 16-10-16 20:37
貨van好似唔得得上落客區,到時記得準備臺停車場錢俾司機(有錯請指正)
...

我知呀!要係停車場落, 要客人項付停車場費。 我睇過下要比$40停車場費。

wcpcelia    發表於 16-10-17 10:56

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

禁止訪問

國民生產總值:1615

BKXmas勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎