用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 41|主題: 89162

遲排卵還是帶左?

複式洋房

國民生產總值:334

好煩惱,我部孕律10月近排卵先壞左,我又冇自己量體溫,一般cycle 35日,day21 or22排卵,即8或9日,我之前就想12月先再開工,點知今次8定9號(唔記得邊日)又唔想避孕下交功課,呢2日紅d咁既樣,體溫又咁樣,到底係我遲排,m前控定有左?其實我覺得唔似有左,邊有咁快見到。唉,好苦惱

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

仲要打錯標題添

大宅

國民生產總值:3860

雲佩妮 發表於 16-10-16 20:00
仲要打錯標題添

紅d 咁深, 如果中既話, 綠d 應該有線。你用晨v 試下綠d..

good luck!

複式洋房

xxntyntyxx 發表於 16-10-17 06:08
紅d 咁深, 如果中既話, 綠d 應該有線。你用晨v 試下綠d..

good luck!

今朝驗左綠d,白板(emoji)有點失落,應該遲排或m前控了

大宅

國民生產總值:3860

雲佩妮 發表於 16-10-17 07:04
今朝驗左綠d,白板(emoji)有點失落,應該遲排或m前控了

不如過多幾日再驗, 紅d咁深, 我覺得有機

複式洋房

xxntyntyxx 發表於 16-10-17 07:54
不如過多幾日再驗, 紅d咁深, 我覺得有機

我都打算到due day再試驗下,唔想太大壓力多謝你

子爵府

國民生產總值:10761

畀面勳章

雲佩妮 發表於 16-10-17 07:04

你照開工吧

複式洋房

其實我都係一個幾迷信的人,經歷過一次後,我想問下JM幾時會向老公講?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎