用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 489|主題: 117305

[日本] 壽司連鎖店

男爵府

國民生產總值:9615

有冇人知大阪有冇呢間壽司連鎖店 (くら寿司)

王國熱話
琴晚簽左紙,個心好痛,好想知大家呢段...
單親基督徒
作為單親媽媽。。。
想搵律師辦離婚

寶石宮

國民生產總值:300158

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:壽司連鎖店

有架, 你去佢官網睇, 有分店地址, 不過好多人食, 最好早啲去

男爵府

國民生產總值:5559

annsochan 發表於 16-10-16 20:08

難波有1間

男爵府

回覆 Gloriasogashiwa 的帖子

可能我吾識塭, 我喺官網揾吾到難波有, 可吾可以話比我知喺邊

寶石宮

大宅

國民生產總值:3284

annsochan 發表於 16-10-16 20:08

呢間一般,差過元X ,其實唔使特登去搵週街都有sushi shop

大宅

國民生產總值:3199

呢間好食又平. 不過真係要早去, 我11:30am去到唔駛等位. 12:00noon開始多人.

男爵府

回覆 TMC3012 的帖子

吾該哂, 我見冇寫中文字難波

如果由難波東方去元町店係咪好遠架

寶石宮

引用:回覆+TMC3012+的帖子吾該哂,+我見冇寫中文

原帖由 annsochan 於 16-10-21 發表

吾該哂, 我見冇寫中文字難波
少少遠, 不過奇實一條直路咁行啦, 隔離有間和食既都勁多人

男爵府

妳上次是行過去嗎? 行二十分鐘可以嗎? thanks

寶石宮

引用:回覆+TMC3012+的帖子妳上次是行過去嗎?+行

原帖由 annsochan 於 16-10-21 發表

妳上次是行過去嗎? 行二十分鐘可以嗎? thanks
我係南海電鐵行過去, 十分鐘左右就到

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎