用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工
有沒有將軍澳中醫介紹?

別墅

國民生產總值:557

BKXmas勳章

小朋友斷斷續續流鼻水同咳個多月,睇了區內2個中醫2個西醫都未斷尾,唔想再食西藥,有沒有好中醫介紹?

王國熱話
樓價升得咁快,正常嗎?
業主自讓免佣出售將軍澳廣場2房單位(可改...
屯門叠茵庭兩房靚裝免佣出租,包大量家...
想買大埔汀角路村屋

大宅

國民生產總值:1056

BKXmas勳章

南豐有位中醫係樓上,姓曾,好得!
我阿仔之前差D哮喘,一路keep住睇佢

別墅

BKXmas勳章

summer0505 發表於 16-10-20 16:05

可pm我有關中醫資料嗎?

別墅

國民生產總值:951

BKXmas勳章

引用:南豐有位中醫係樓上,姓曾,好得!我阿仔之

原帖由 summer0505 於 16-10-20 發表
可以PM me?

洋房

國民生產總值:70

BKXmas勳章

可以pm埋我嗎

洋房

國民生產總值:93

BKXmas勳章

我都想知阿!吾該!

大宅

國民生產總值:3099

BKXmas勳章

我睇開尚德- 農本坊- 2樓.
上咗年紀既女中醫c,細心.

仔仔都有睇過,幾好.可試試.

複式洋房

國民生產總值:447

BKXmas勳章

fengzhenliao 發表於 16-11-1 21:34
我都想知阿!吾該!

好似叫曾培元,鋪頭名叫培元堂,睇佢要好早去攞籌,好似朝頭早30個籌,下晝都係30個籌,禮拜三同禮拜日休息

複式洋房

BKXmas勳章

回覆樓主:

好似叫曾培元,鋪頭名叫培元堂,睇佢要好早去攞籌,好似朝頭早30個籌,下晝都係30個籌,禮拜三同禮拜日休息

別墅

BKXmas勳章

Albelee 發表於 16-11-7 23:26
好似叫曾培元,鋪頭名叫培元堂,睇佢要好早去攞籌,好似朝頭早30個籌,下晝都係30個籌,禮拜三同禮拜日休息 ...

我上網search到一個響南豐掛診的叫曾立元而不是曾培元,是這個嗎?你有睇過?我囝睇咗不少於5次中醫,中西藥都食咗2個半月了,仲好多鼻涕同咳,瞓唔到,我好擔心又心痛。。。

複式洋房

BKXmas勳章

pybonnie 發表於 16-11-8 06:24
我上網search到一個響南豐掛診的叫曾立元而不是曾培元,是這個嗎?你有睇過?我囝睇咗不少於5次中醫,中西 ...

係啊,立元先啱(emoji)(emoji)我上個月睇過一次,我仔仔有鼻敏感,食咗3次中藥,好似有少少用,以前成日訓醒流鼻水,依家暫時唔見

民房

國民生產總值:14

BKXmas勳章

可否pm我,thanks
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎