用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

單親天地 今日: 3|主題: 16276

請問怎保障 自已財產

複式洋房

國民生產總值:336

他這幾年因生意失敗,又染上賊,又打我要錢,每年無收消失半年至9個月,每次用子女恐客我,想同他離 婚,但他一早已轉走錢,戶口只放1仟幾佰,正搬走3個多月,怕他又開始迫我離婚 想分我財產,不知怎做好,每天都怕他突出現

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

大宅

國民生產總值:1864

但他一早已轉走錢 ,你也可以 !

複式洋房

國民生產總值:336

就是棺材本同一層楼自己名,怎,轉走。信誰。我想過立遺祝,他迫到我發狂,會自殺,不留绐他。但聽,說若進入新主離婚程序,所有财產便凍結。我都想,知罗霖前夫怎樣可以使她分不到錢。

民房

國民生產總值:14

你可以去找一些兔費義務律師問一問。

大宅

crystaltreetree 發表於 16-10-17 11:23
就是棺材本同一層楼自己名,怎,轉走。信誰。我想過立遺祝,他迫到我發狂,會自殺,不留绐他。但聽,說若進入 ...
層樓自己要住冇影響 ,
棺材本慢慢計劃下,必有辦法 , 冷靜冷靜 !

大宅

聽講,羅霖前夫將戶口錢調走, 加上生意失敗 , 估計尼個原因掛?

大宅

國民生產總值:3577

自住樓佢分唔到的..
棺材本係咪現金..? 係的話一係放去亞媽度..
再唔係就去關口銀行開個大陸戶口..放晒D錢入去..

子爵府

國民生產總值:11556

呢個世界原來有的甘男人
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎