用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家庭健康 今日: 3|主題: 220

複式洋房

國民生產總值:185

今日啱啱見完營養師朋友,佢跟進返我個女食完益生菌架情况,我架回答當然係满意啦,做媽咪無咩期望架最重要係個女~食得~瞓得~健健康康就Ok,咁營養師就回答我宜家你女女飲食作息都吾錯,其實你女女架免疫力亦會慢慢好轉因為肠胃除左係身體一個消化系統亦係一個免疫系統所以肠胃好左小朋友病痛都少D,吾好話吾病聽到可以病少D都够開心啦,由其宜家去返學係學病架,都係果句啦希望大家小朋友都身體健康

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

複式洋房

國民生產總值:328

思璇的家 發表於 16-10-16 23:51
今日啱啱見完營養師朋友,佢跟進返我個女食完益生菌架情况,我架回答當然係满意啦,做媽咪無咩期望架最重要 ...

咩牌子益生菌?

洋房

國民生產總值:64

hi_boo1111 發表於 16-10-27 02:45
咩牌子益生菌?

我都想知

大宅

國民生產總值:1415

回覆樓主:

我都想知3

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎