用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 37|主題: 49002

高齡+剛bingo

複式洋房

國民生產總值:400

請問各位,我剛bingo 5wks,高齡,政府醫院會唔會幫我做多啲檢查嗎?定係要自己搵私家做?
第一胎,好多嘢擔心⋯

大宅

國民生產總值:2782

beletlet 發表於 16-10-17 00:53
請問各位,我剛bingo 5wks,高齡,政府醫院會唔會幫我做多啲檢查嗎?定係要自己搵私家做?
第一胎,好多嘢 ...

應該會,我35歲政府做齊所有檢查,唐氏,結構,糖尿,b錬乜都有做,瑪加烈

複式洋房

國民生產總值:374

如果高年齡建議私家做多個DNA TEST
即係NIFTY/T21 去CHECK唐氏會準好多
太約4500-8000到
睇你係邊間做啦

OSCAR會加入年齡去計算RISK,所以唔準
好大機會會嚇死你

大宅

國民生產總值:2621

第一胎,好多嘢 ...

政府會唔會幫你做就係睇邊間醫院,好似屯醫咁講到明叫你自己出去做結構

複式洋房

Jenny_lau 發表於 16-10-17 10:53
政府會唔會幫你做就係睇邊間醫院,好似屯醫咁講到明叫你自己出去做結構
...

吓⋯乜咁㗎⋯
我諗住去東區呀

複式洋房

carajps 發表於 16-10-17 10:47
如果高年齡建議私家做多個DNA TEST
即係NIFTY/T21 去CHECK唐氏會準好多
太約4500-8000到

T21我會做呀!買個安心都好吖!
但啲價錢相差咁多嘅?

子爵府

國民生產總值:10524

Nifty平d,T21就$6000-8000不等,睇醫生收幾多。
你快d申請雀巢媽媽會,有$500 T21 coupon

複式洋房

Froggreen 發表於 16-10-17 12:53
Nifty平d,T21就$6000-8000不等,睇醫生收幾多。
你快d申請雀巢媽媽會,有$500 T21 coupon ...

請問Nifty 胎T21有咩唔同?

別墅

國民生產總值:591

beletlet 發表於 16-10-17 12:02
吓⋯乜咁㗎⋯
我諗住去東區呀

東區冇結構,得 Oscar, 2次糖水,同 B 練

複式洋房

國民生產總值:236

政府唔一定同你做結構,定期出私家睇、照結構、T21/Nifty,買個安心唔使成日驚驚

男爵府

國民生產總值:9756

beletlet 發表於 16-10-17 12:02
吓⋯乜咁㗎⋯
我諗住去東區呀

東區醫院無得做結構,要自己出去做。

複式洋房

唔該曬大家

水晶宮

國民生產總值:61614

你就政府同私家一齊查,我都系高齡,每次產檢都要緊張。

翡翠宮

國民生產總值:91924

應該會架,高齡始終風險高,第一胎要休息多D,恭喜曬

別墅

國民生產總值:868

第一胎,好多嘢 ...

hi我都係高齡 加剛bingo 5 weeks呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎