用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 4000|主題: 2105616

[家居用品] 賣「ㄇ型書檯」$50「美的電飯煲」$200

別墅

國民生產總值:663

葵芳mtr交收,時間互就。
電子野私保三日喔,感謝。

啡色書檯
$50,如有困難可送~
1000*400*640mm,

其中一個邊位痴過防撞條,要自行清理。
MIFFY學行車賣了。

美的電飯煲 MB-FD3018
只整過黑蒜,發現唔夠大,故售出。
配件齊,內籠如圖,$200

我自己都用緊整過黑蒜既飯煲煮飯,
用左幾個月,雖就咁聞仍有味,
但煮出黎既飯'食送'均無異味,請放心使用~
Product Description:
http://www.mideahk.com/c/products_details.php?id=16&cat=21&line=50&pid=134

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
琴晚簽左紙,個心好痛,好想知大家呢段...
單親基督徒
作為單親媽媽。。。
想搵律師辦離婚

別墅

回覆樓主:

學行車 HOLD :)
有野賣 歡迎查看相冊選購喔 :)

大宅

國民生產總值:1125

梳化床仲有無?

別墅

BabyVG 發表於 16-10-18 11:47
梳化床仲有無?

抱歉,梳化床跟學行車都賣了。
餘書檯。

別墅

回覆樓主:

別墅

別墅

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:2595

電飯煲係大size 个个?膽無花 包蒸格?

別墅

cecilia123cec 發表於 16-10-30 12:29
電飯煲係大size 个个?膽無花 包蒸格?

一公升,膽無花,包蒸格。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎