用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2273|主題: 869639

發現史諾比呀!

大宅

國民生產總值:4679

佢住係韓國,原本係白色嘅貴婦,估吾到宜家會變身成Snoopy

啱啱上網search 過,發現寵物染色真係會對寵物造成傷害。
所以刪除佢廢事有人學。
呢隻狗仔係韓國,我會試下留言佢ig 提下佢。

水晶宮

國民生產總值:52690

2016夢想成真 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 2015xmas

天生耳仔啡毛?如果係染出黎我覺得好慘囉

大宅

KAHOI 發表於 16-10-17 08:51
天生耳仔啡毛?如果係染出黎我覺得好慘囉

佢本來係全白架,我唸D顏色應該冇毒。

伯爵府

國民生產總值:15402

引用:佢住係韓國,原本係白色嘅貴婦,估吾到宜家

原帖由 OHIMESAMA 於 16-10-17 發表
佢住係韓國,原本係白色嘅貴婦,估吾到宜家會變身成Snoopy
最憎人將D狗狗染毛

wcpcelia    發表於 16-10-17 11:47

珍珠宮

國民生產總值:36940

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

做乜要染狗狗D毛喎...過份

珍珠宮

國民生產總值:32543

回覆樓主:

以滿足一己私慾

男爵府

國民生產總值:7518

染毛 ?????????????

水晶宮

國民生產總值:61510

玩具勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:2830

回覆樓主:

啲顏料有冇毒都好
唔應該刻意幫狗狗染

大宅

更紗 發表於 16-10-17 10:03
啲顏料有冇毒都好
唔應該刻意幫狗狗染

同意!
啱啱上網search 過,發現寵物染色真係會對寵物造成傷害。
呢隻狗仔係韓國,我試下留言佢ig 提下佢。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎