用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 213|主題: 48893

懷孕徴狀消失,好擔心

複式洋房

國民生產總值:170

現7weeks多,知道 bingo 之後都有胸漲,下腹陰陰痛,冇乜胃口,但哩幾日開始所有徴狀都好似慢慢消失,好擔心。book 咗醫生下星期一去照閃閃,有冇jm試過咁,但照閃閃係正常架。

複式洋房

國民生產總值:145

其實懷孕徵兆未必個個人都會有,如果擔心,不如即刻去搵私家check check....保個心安。

大宅

國民生產總值:1387

我懷孕初期D早孕症狀都消失過一個星期, 當時都好擔心, 但之後又有返, 仲愈來愈勁。

複式洋房

國民生產總值:223

會反復噶

子爵府

國民生產總值:10379

比d信心bb

民房

國民生產總值:23

cherrypepper 發表於 16-10-17 08:40
現7weeks多,知道 bingo 之後都有胸漲,下腹陰陰痛,冇乜胃口,但哩幾日開始所有徴狀都好似慢慢消失,好擔 ...

我都係7W 中,同你一樣咩感覺都無 5W時個肚都有間唔時扯扯下,我約左聽日照閃閃,哩幾日好擔憂

複式洋房

國民生產總值:277

冇流啡冇紅就應該冇咩事架喇
relax

我直頭幾個星期都冇懷孕徵兆....
上星期照完閃閃醫生都話BB 健康

所以D反應應該係睇個人架jar

男爵府

國民生產總值:7868

妳無流啡,無不良症狀就唔好自己嚇自己。比信心BB,BB會好堅強架!

大宅

國民生產總值:1818

要放鬆心情呀,我初初胸口都係時漲時唔漲
多啲休息,對bb 有幫助呀

男爵府

國民生產總值:7235

身體對懷孕荷爾蒙的反應可以日日都唔同,醫生係咁講。唔使成日嚇自己。

BB 要痴住你的,點都會在;如果真係要走,亦不能強求。

其實成個孕期都會有呢種忐忑,就算去到後期,BB 郁少陣都會擔心... 所以有時都要學會平常心。

洋房

國民生產總值:92

我都係7week啦,無症狀,連孕吐都無。又唔會無胃口,仲大食左好多

複式洋房

國民生產總值:277

傻瓜,bb錫住你呀!唔想媽媽辛苦!
俾d信心bb。

大宅

國民生產總值:3902

cherrypepper 發表於 16-10-17 08:40
現7weeks多,知道 bingo 之後都有胸漲,下腹陰陰痛,冇乜胃口,但哩幾日開始所有徴狀都好似慢慢消失,好擔 ...

照到閃閃正常就得。
懷孕唔一定會辛苦,我陀兩次都一樣無乜懷孕徵狀,無嘔,無頂胃,無骨痛...要係肚大。個人靈活,舒舒服服仲好,唔好擔心咁多,好好享受過程仲開心。bb仲健康成長!

男爵府

國民生產總值:9355

回覆:懷孕徴狀消失,好擔心

正常嫁

侯爵府

國民生產總值:23849

比信心自己同BB
各人都有唔同
每個人嘅懷孕癥狀都有唔同~

別墅

國民生產總值:553

七個星期好難講, 照一照就知道

水晶宮

國民生產總值:61462

唔好太緊張,只要冇流啡見紅,就唔使擔心。

大宅

國民生產總值:1595

我而家應該5周5,4周開始日日反胃,但今朝起身個人好精神,又開胃,我都好擔心。。。。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎