用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 568|主題: 243125

del

大宅

國民生產總值:2479

del

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

大宅

國民生產總值:2640

choi2015 發表於 16-10-17 08:41
有4個親人11月份來,想訂沙田附近的賓館or酒店住2日,睇左好似得麗豪酒店先有,要成1300元晚,有冇d平dd咖 ...

若干年前我知道大埔有"酒店",大約賓館水準,不知現在有冇。

大宅

國民生產總值:2535

BK Milk勳章

石門萬怡一間房2張4尺床都係$800 一晚到訓到4個大人啦! 有shuttle 出新城市

大宅

Ferfer88 發表於 16-10-17 10:46
石門萬怡一間房2張4尺床都係$800 一晚到訓到4個大人啦! 有shuttle 出新城市

系咪入萬怡個官綱訂???thx

侯爵府

國民生產總值:23545

I have a china friend, booked 沙田帝都洒店 9/10 & 10/10 two days one room 2 張1.4米床 for 4 persons, each day is RMB620, but book via ctrip in china. In china booking is cheaper than Hong Kong.

wcpcelia    發表於 16-10-17 14:29

大宅

Ferfer88 發表於 16-10-17 10:46

已經無房了

大宅

BK Milk勳章

你要邊日呀? 我係官網見日日都重有!

大宅

Ferfer88 發表於 16-10-18 14:34
你要邊日呀? 我係官網見日日都重有!

要11月18-19

大宅

BK Milk勳章

我見$892 未連稅。 官網

大宅

Ferfer88 發表於 16-10-18 14:48
我見$892 未連稅。 官網

咩網址?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎