用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 156|主題: 112466

Foundation

複式洋房

國民生產總值:419

各位係咪日日都會搽liquid foundation + loose powder? 用用下慣了, 好似返吾到轉頭, 但有d friends仍可keep到乜都吾用, 只用防曬 + 姻脂, 都好靚. 長遠計, 係咪庄该少用foundation 呢?

王國熱話
要來了....始終要來
8號風球99話要飲茶
其實係咪真係所有99都好難頂?
請教

男爵府

國民生產總值:8766

回覆樓主:

如果我皮膚靚 我都想只搽防曬同胭脂

可惜。。。唔係

禁止訪問

國民生產總值:541

伯爵府

國民生產總值:15558

如果我皮膚好, 可以慳唔少...

都係個句~~~唔係

大宅

國民生產總值:2032

冇天生麗質,惟有靠後天補救,唔知有冇遮瑕度高濕粉底介紹呢?用開mioggi BB cream但唔係幾遮到斑啊

大宅

國民生產總值:2029

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 2015xmas

我黑眼圈好勁,如果淨係防曬、胭脂,就會覺得成個人無精神

伯爵府

國民生產總值:15727

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我e家只有有function例如飲宴先化少少。。。一朝早起身。。。要搞d仔返學。。。冇咁多時間左整右整

男爵府

國民生產總值:6382

我以前都會化妝返工/出街,如果冇化妝定要帶副眼鏡遮遮才出門口!
但依家打緊斑唔recommend 化妝, 只上防曬同唇膏,久而久之又習慣咗唔化妝喎!可能皮膚休息多咗同狀況好咗咁自己又接受到! 依家除特別event or 突然心血來潮外, 基本都唔化
不過我這隻貪靚白老鼠仍然好鍾意試Foundation , 所以都係好徙錢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎