用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4690|主題: 868759

台灣有一間酒店, 小朋友CHECK IN時有電動車駕上房?

伯爵府

國民生產總值:15276

請有有冇人知係邊間酒店? 係台北, 定台中?

謝謝!

伯爵府

國民生產總值:18785

BK Milk勳章

台中, 好似在宜蘭

複式洋房

國民生產總值:169

宜蘭城晶英酒店,有某兩層樓可以在走廊玩車,唔知你係咪講呢間

大宅

國民生產總值:3850

係咪宜蘭晶蘭酒店.
但唔係CHECK IN有得玩. 係某樓層D房有車, 可以係走廊玩.

伯爵府

請問, 知唔知台北有冇呢?

伯爵府

回覆 mc1316 的帖子

THANKS!

男爵府

國民生產總值:5112

mc1316 發表於 16-10-17 10:18
宜蘭城晶英酒店,有某兩層樓可以在走廊玩車,唔知你係咪講呢間
值得嗎?好有興趣去

洋房

國民生產總值:92

第二任媽媽 發表於 16-10-17 10:13
請有有冇人知係邊間酒店? 係台北, 定台中?

謝謝!

宜蘭蘭城晶英酒店;有兩層房可以提供專屬車開到自己房門口停;其他樓層的可以到6樓公眾遊樂區有大量電動車遊玩。其他縣市建議可以打關鍵字搜尋。

wcpcelia    發表於 16-10-17 11:38

男爵府

國民生產總值:8596

http://www.silksplace-yilan.com.tw/n/gr_fantasy.html
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎