用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1507|主題: 869615

想買蒸氣焗爐, 請比意見?

大宅

國民生產總值:1982

我想買蒸氣焗爐, 市場太多款式,大家有無用過, 可否給我一些意見?
本來想買 山崎 SK-SO30, 但有人話保養好差, 無人理.

伯爵府

國民生產總值:19661

回覆樓主:

P記好用,有部白色嘅,唔會好大部,外形好靚仔

男爵府

國民生產總值:7445

陪月勳章

伊萊克斯,售後服務好好。 你要睇埋你咩size, 因為有有唔同size.有大有細仲有裝入式

大宅

國民生產總值:1982

miuling814 發表於 16-10-17 10:37
P記好用,有部白色嘅,唔會好大部,外形好靚
有冇Model no ?
4 people family

伯爵府

國民生產總值:19661

loveman 發表於 16-10-17 12:26

唔記得咗,你上網睇下,印象中,P記得一部係白色

大宅

國民生產總值:2026

上淘宝淘個番來啦,一般都加$80送到香港,上門就另加$30。同山奇一模一樣,平一半。再唔係就淘個海爾,貴幾百。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎