用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 732|主題: 243220

裝修完幾耐先住得?

別墅

國民生產總值:828

家中正在裝修,全部家私新做原本打算放兩個星期就住,但家人話要放幾個月先得,因為對小朋友傷得最歷害。請問大家會散味幾耐先住?

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

大宅

國民生產總值:4904

fanny918 發表於 16-10-17 11:38
家中正在裝修,全部家私新做原本打算放兩個星期就住,但家人話要放幾個月先得,因為對小朋友傷得最歷害。請 ...

咁有地方住梗係放得愈耐愈好啦!但無既話可以點?

大宅

國民生產總值:3070

回覆:裝修完幾耐先住得?

有小朋友,除鉀銓安心D

水晶宮

國民生產總值:65092

有地方暫住當然愈來愈好,但好多人都係租人哋短期屋,都無可能長租

係屋企開哂窗,買多D吸鉀銓個D炭包返嚟吸

複式洋房

國民生產總值:393

短租俾熟人

侯爵府

國民生產總值:22336

熱血金章

elephant2006 發表於 16-10-17 14:28
短租俾熟人

租比熟人定仇人呀?!

租過自己變左二手囉。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

國民生產總值:8044

甚麼東西~~吸鉀銓個D炭包

大宅

國民生產總值:1502

回覆樓主:

一係買個可以吸鉀銓嘅空氣清新機吸下可能會好d!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎