用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 14|主題: 82468

乳頭白點,係咪塞?

複式洋房

國民生產總值:307

BKXmas勳章

前晚胸有硬塊,bb啜同泵都搞唔掂,仔細睇原來有粒好細白點,禁我就用針挑左佢,挑完之後d奶就好快出到,硬塊都消失左。但白點到而家都仲係度,我手擠過個白點位係有奶柱出到,但比平時奶量好似少左d,但無痛無硬塊,係咪可以唔洗理佢?

王國熱話
氣泡 (1-5, 更新5)
詩語閑情.......斯人讀潮水
【淨空法師:人生的意義在哪裡】
[轉貼] 一對小夫妻離婚後的三十天生活

複式洋房

BKXmas勳章

有無人解答到?

別墅

國民生產總值:874

BKXmas勳章

回覆樓主:

試下比bb埋身清左佢

複式洋房

BKXmas勳章

Bb有埋身但好似無細到

別墅

國民生產總值:874

BKXmas勳章

Chunwaikin 發表於 16-10-17 21:38
Bb有埋身但好似無細到

咁你沖涼果陣用熱水沖軟佢再揾毛巾刷下, 之後再埋身試下, 我之前試過
再唔係等bb好肚餓果陣大力啜就會穿

複式洋房

BKXmas勳章

apelok 發表於 16-10-18 00:18
咁你沖涼果陣用熱水沖軟佢再揾毛巾刷下, 之後再埋身試下, 我之前試過
再唔係等bb好肚餓果陣大力啜就會 ...

都試過,唔得,本身個位都有奶出又無突起
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎