用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 1499|主題: 2105208

[其他] 原價轉讓 EXO 香港演唱會2月12日門票3張

男爵府

國民生產總值:5072

放售 韓國超強人氣組合EXO 香港演唱會門票3張 日期:2017年2月12日 價錢:$1680+$25(手續費)x 3張= $5115 座位:Block 13-5 Row-N Seat 10-8,3連位 有興趣請pm

王國熱話
離婚後的世界
有冇JM好似我咁好想出軌?
一年前...
Girl\'s Talk

大宅

國民生產總值:2824

satu 發表於 16-10-17 12:05
放售 韓國超強人氣組合EXO 香港演唱會門票3張 日期:2017年2月12日 價錢:$1680+$25(手續費)x 3張= $5115 ...
為什麼要放,怎樣取票?

男爵府

回覆 yuenwaimami 的帖子

代女兒買後又嫌唔啱心水 , 我取票後可港鐵站交收

大宅

幫您問問先.

大宅

回覆 yuenwaimami 的帖子

阿女同學仔暫時不要.謝謝你

男爵府

up

男爵府

民房

國民生產總值:7

你好呀,想請問你如果我只買兩張可唔可以呀?😅😅😅
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎