潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

由於34碼,而且小腿幼,現成嘅boot唔係冇我碼就筒太濶long long下,所以想度腳訂造, 請問邊度有呢?謝謝

別墅

sykm1102 發表於 16-10-17 13:08
由於34碼,而且小腿幼,現成嘅boot唔係冇我碼就筒太濶long long下,所以想度腳訂造, 請問邊度有呢?謝謝:ad ...

男爵府

訂造唔岩著就煩...(試過)仲要貴...
香港訂造BOOT都幾貴..普通高跟鞋都成千蚊~
以前銅鑼灣有既..唔知汁左未..
平既可以試TAOBAO有得訂..哈哈..你比晒所有呎寸佢就得..筒圍都計埋
真皮(佢話)大約6-7百..

btw 我推介日本鞋..有21.5,22碼...
好似dianashoes.co.jp咁...(幾貴)

別墅

buonobi 發表於 16-10-19 16:08
訂造唔岩著就煩...(試過)仲要貴...
香港訂造BOOT都幾貴..普通高跟鞋都成千蚊~
以前銅鑼灣有既..唔知汁左未. ...

tb有得訂嗎?我找不到呢

大宅

PRESTIGE 位於銅鑼灣金利
上扶手電梯之後一直向前行走見到

大宅

別墅

cheungsee 發表於 16-10-19 20:14

好的,謝謝

男爵府

去買童裝鞋。

男爵府

sykm1102 發表於 16-10-19 17:53
tb有得訂嗎?我找不到呢
你SEARCH "真皮 長靴 訂做"大把...............
你搵PU皮都有..($3XX)

大宅

引用:由於34碼,而且小腿幼,現成嘅boot唔係冇我

原帖由 sykm1102 於 16-10-17 發表
由於34碼,而且小腿幼,現成嘅boot唔係冇我碼就筒太濶long long下,所以想度腳訂造, 請問邊度有呢?謝謝:ad ...
剛經過油麻地西洋菜南街,H&M斜對面,Oriental Traffic,內有黑色長皮Boot,應該有你碼。

別墅

Cherry_Mama 發表於 16-10-20 19:13
剛經過油麻地西洋菜南街,H&M斜對面,Oriental Traffic,內有黑色長皮Boot,應該有你碼。

謝謝,去行下先

別墅

buonobi 發表於 16-10-20 11:32
你SEARCH "真皮 長靴 訂做"大把...............
你搵PU皮都有..($3XX)

找到了,真的有很多呢,感謝!!

別墅

Cherry_Mama 發表於 16-10-20 19:13

昨天去行左喇,長boot得大中細碼分,34碼冇份,平底鞋先有34碼,不過都謝謝你先

大宅

引用:Quote:Cherry_Mama 發表於 16-10-20 19:13

原帖由 sykm1102 於 16-10-31 發表
昨天去行左喇,長boot得大中細碼分,34碼冇份,平底鞋先有34碼,不過都謝謝你先
...
噢!幫吾到你添。

男爵府

Coup de foudre

https://m.facebook.com/coupdefoudrehk/?locale2=zh_HK

首頁

尾頁

跳至