用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 145|主題: 131122

[日本] 沖繩美國村有咩店shopping必去

大宅

國民生產總值:2553

BKXmas勳章

美國村除左有間藥妝店, 其實仲有咩店舖岩大人睇/shopping?

王國熱話
Sulwhasoo 雪花秀產品討論
~ greentea000的搽搽搽之路 ~
剛剛試左比堅尼脫毛,想分享下^^
近日好多kol 分享 Eucerin 呢個牌子產品,有...

大宅

國民生產總值:4096

BKXmas勳章

I want to know too

大宅

國民生產總值:1743

BKXmas勳章

回覆樓主:

我朋友話可以不去

男爵府

國民生產總值:5072

BKXmas勳章

MacyT 發表於 16-10-17 14:29
美國村除左有間藥妝店, 其實仲有咩店舖岩大人睇/shopping?

有一間類似100 yen的文具店。

大宅

國民生產總值:1095

BKXmas勳章

有間AEON MALL

寶石宮

國民生產總值:313203

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我覺得唔太多野啱囉, 反而aeon mall仲多野行

伯爵府

國民生產總值:16590

雞年勳章 BKXmas勳章

我都唔覺得有乜野值得行 係到此一遊咁咋
好似係個藥妝既野 買左好多零食

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:37

侯爵府

國民生產總值:22948

雞年勳章 2017勳章 好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆 MacyT 的帖子

Aeon Mall, 重有間100yen都好抵, 有啲唔係100yen的, 但同國際通比, 美國村啲野平啲~

大宅

BKXmas勳章

引用:回覆 MacyT 的帖子Aeon Mall, 重有間100yen

原帖由 cherryma 於 16-10-20 發表

Aeon Mall, 重有間100yen都好抵, 有啲唔係100yen的, 但同國際通比, 美國村啲野平啲~
Aeon mall? 係最新果間Rycom還是美國村呢間??

大宅

BKXmas勳章

引用:回覆 MacyT 的帖子Aeon Mall, 重有間100yen

原帖由 cherryma 於 16-10-20 發表

Aeon mall? 係最新果間Rycom還是美國村呢間??

男爵府

國民生產總值:7183

BKXmas勳章

MacyT 發表於 16-10-20 11:25

美國村係有間aeon. 細間。

Rycom 超大間, 但由美國村要坐車去。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎