用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

澳洲媽媽會 今日: 5|主題: 3902

請問澳洲有冇得買呢隻拎出街用既榨汁機?

男爵府

國民生產總值:5637

請問澳洲有冇得買呢隻拎出街用既榨汁機?
澳洲朋友生日唔知送咩好, 諗緊送唔送呢樣, 但又驚澳洲已經有得買, 仲要平過香港(香港賣$238)..

到時諗住換個插頭先送俾佢..

謝謝意見!!

王國熱話

男爵府

國民生產總值:6916

動物勳章 2015xmas

呢隻牌子澳洲暫時冇.

但其他牌子就好多, 又平又好力,

vitantonio 唔算特別好, 因為我都買咗 480ml 個 size.

男爵府

國民生產總值:5637

引用:呢隻牌子澳洲暫時冇.但其他牌子就好多, 又

原帖由 wiiabcd 於 16-10-17 發表
呢隻牌子澳洲暫時冇.

但其他牌子就好多, 又平又好力,
請問有冇d 野你覺得香港抵買過澳洲架? 護膚品? 真係 R爆頭唔知送咩好.. 驚買左後原來當地都有,我朋友係女士黎,謝謝!!

男爵府

國民生產總值:6916

動物勳章 2015xmas

sunshine135 發表於 16-10-17 15:23
請問有冇d 野你覺得香港抵買過澳洲架? 護膚品? 真係 R爆頭唔知送咩好.. 驚買左後原來當地都有,我朋友係 ...
我唔認識你朋友都好難可以俾到意見你,
如果送 象印燜燒杯 又如何?

呢道買好貴 又冇款 又難搵.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎