用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 88|主題: 236374

有無JM搵過梁鳳霞接生?

複式洋房

國民生產總值:433

產檢都係搵佢,感覺幾好
姑娘話佢最近接番生,考慮中

男爵府

國民生產總值:5802

回覆 ar_boo_bb 的帖子

生左2個都係搵佢,不過開刀!都幾好既,有咩問都會答!
係有時覆診等得耐啲囉,成2個鐘都有!

複式洋房

國民生產總值:210

我老婆第一胎都搵佢,幾好,好細心好專業,有問必答

男爵府

國民生產總值:8638

我。佢只接開刀

男爵府

Msolivialeung 發表於 16-10-17 18:19
回覆 ar_boo_bb 的帖子

生左2個都係搵佢,不過開刀!都幾好既,有咩問都會答!

開刀痛唔痛呀?

男爵府

國民生產總值:5802

回覆 vickling 的帖子

我半麻,一入去就會打麻醉係背脊。唔覺痛,不過知道佢做緊咩!

男爵府

Msolivialeung 發表於 16-10-20 07:42

我下星期開刀。都係半麻。依家好緊張

複式洋房

國民生產總值:433

Msolivialeung 發表於 16-10-20 07:42

好似話佢手勢好好
傷口好靚
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎