用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

論盡家傭 今日: 6|主題: 120556

炒工人

大宅

國民生產總值:4647

準備炒工人,佢出糧日係18號,咁我係咪比佢,呢個月嘅糧,補多一個月通知金,機票+大假?

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

洋房

國民生產總值:80

kimchibb 發表於 16-10-17 17:04
準備炒工人,佢出糧日係18號,咁我係咪比佢,呢個月嘅糧,補多一個月通知金,機票+大假?
...

對!大假 prorata

大宅

國民生產總值:4349

http://www.labour.gov.hk/eng/public/wcp/FDHguide.pdf

Print 第33 and 34 頁填咗佢keep底

伯爵府

國民生產總值:16485

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:準備炒工人,佢出糧日係18號,咁我係咪比佢

原帖由 kimchibb 於 16-10-17 發表
...
還有$100 travel allowance

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎