自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

大仔學游水全年無休,今年細女都會跟住阿哥一直學游水。老公話其實係室內池有暖水,佢地學游水基本上係不停游,所以在水裡應該唔會冷。反而係上水後返更衣室段路會冷,所以都買了厚的上水衣俾佢地著。

水晶宮

其實要睇幾歲,我去睇亞女練水,一個個跟住游,唔停,凍極有個譜。

同場有學前班,4個一組,d小朋友唔係不停有活動的。遇着有人扭計爆喊,教練要tum,真係幾個浸住水呆等,會凍ga。

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

下個月開始轉暖水池,唔知會唔會仲凍呢

子爵府

lingwu 發表於 16-10-17 22:51
下個月開始轉暖水池,唔知會唔會仲凍呢

有暖水池就唔凍, 其實好焗下.

可加多件保暖衣, 一上水就用大毛巾包住就OK,

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我仔4季都游,已學咗3年,小咗氣管病(咳果類),同埋暑假比佢玩埋其他運動,身體會更健康。
未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

伯爵府

edohoi 發表於 16-10-17 18:42
我想請教冬天學游水要咩裝備?點做可以令小朋友冇咁易凍親?

我無特別裝備,上年我有問個女凍唔凍,佢話啲水唔凍,不過上水果下要幫佢準備毛巾,最凍系上水果陣時

伯爵府

回覆 greetings 的帖子

會照學,學後身體好好架。

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 greetings 的帖子

我兩個仔六月尾開始學,第三堂已識了,我交咗學費,會學到11月初,識咗背泳,自由同蛙式......當然,我無諗住要佢比賽,只係純學識就得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

會呀

首頁

尾頁

跳至