用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

志趣相投 今日: 5|主題: 6271

想學UV滴膠課程

大宅

國民生產總值:2515

請問有冇人知,邊度有得學?或有材料工具買?謝謝!

王國熱話
不定期更新市場分析/股票/新股介紹 **(updat...
家庭收入40K,有一個小朋友,要供樓,學費...
收期權金
想停FⅩD The one

複式洋房

國民生產總值:120

cutecute2616 發表於 16-10-17 18:51
請問有冇人知,邊度有得學?或有材料工具買?謝謝!

第一次聽... 咩黎嫁?

大宅

回覆 micda 的帖子

是用UV膠水製作成手工藝

複式洋房

國民生產總值:120

cutecute2616 發表於 16-10-18 12:01
回覆 micda 的帖子

是用UV膠水製作成手工藝

原來如此

大宅

大宅

國民生產總值:2392

http://www.xpressiveart.hk/
呢度有得學,你可以打去問
世界需要快樂,熱情,愛和歡笑

大宅

回覆 koann 的帖子

謝謝!

複式洋房

國民生產總值:176

以前好似係學x勞作見過有得學~另外唔知手作x派有無,以前online有得睇有mud堂而家好似無update了

大宅

其實上綱有得睇,不過我想上堂學一次

別墅

國民生產總值:927

其實自學仲抵玩...新手學可淘寶搵d國產uv膠,uv燈都係
再淘埋矽膠模,乾花/閃粉閃片等填充物, 呢d夾夾埋都同出面學既差唔多了
你如果想買我可以比我買過既店你,咁你唔駛大海撈針

另外如你想出去學左先, 我識有個手作朋友有開班教做花花冰粒,
$150/堂 好似? 但唔知可做幾多粒,
唔post佢資料了, 你如果有興趣可pm我比佢個page你望下

大宅

回覆 minijay118 的帖子

好呀,你可否pm啲資料我嗎?兩樣都想知,謝謝你!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎