用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 153|主題: 48889

有冇人同我一樣病左

別墅

國民生產總值:576

而架剛剛好23週,病左一個星期先去睇醫生,尼個星期飲左好多康鈣c,檸檬水,都冇用最終都係病左,睇醫生好驚食藥

別墅

國民生產總值:643

irene715 發表於 16-10-17 19:07
而架剛剛好23週,病左一個星期先去睇醫生,尼個星期飲左好多康鈣c,檸檬水,都冇用最終都係病左,睇醫生好 ...

早d睇好d,醫生會開d大肚都食得既藥,唔洗甘擔心
我懷孕初期發左兩次燒,食左幾次藥,而家bb好健康呀
好好保重身體

侯爵府

國民生產總值:23849

你同醫生講明你懷孕
醫生就會就住開藥~

洋房

國民生產總值:97

我,本來唔想睇,感冒,但發覺開始變差,身體越來越慶,37.3度,都係快點睇好佢,唔好惡化

別墅

國民生產總值:883

我喉嚨痛,去左睇醫生同食藥

大宅

國民生產總值:1896

irene715 發表於 16-10-17 19:07
而架剛剛好23週,病左一個星期先去睇醫生,尼個星期飲左好多康鈣c,檸檬水,都冇用最終都係病左,睇醫生好 ...

睇中醫

子爵府

國民生產總值:10349

快d食藥快d好返

水晶宮

國民生產總值:61436

唔舒服就要食藥,快D好返。加油吖。

大宅

國民生產總值:1052

我都係呀,有喉嚨痛唔舒服要睇醫生

別墅

國民生產總值:558

我都病左 ............ 好想冇發燒

男爵府

國民生產總值:7840

我懷孕時都病左2次,無睇醫生,自己飲多D檸檬水多排洩。

別墅

國民生產總值:736

我都病咗成個禮拜,依家仲未斷尾
其實懷孕期間,醫生開啲藥好溫和,主要係靠多休息先會好返

大宅

國民生產總值:2631

我都勁咳。睇左醫生又唔敢食

水晶宮

國民生產總值:54754

嚴重佐咪更麻煩,睇醫生嘅話,醫生會開D你可以食嘅藥
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎