用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 310|主題: 117202

[韓國] 13歲和11歲女孩子,去首爾大公園啱唔啱玩?

大宅

國民生產總值:1245

13歲和11歲女孩子,去首爾大公園啱唔啱玩?

王國熱話
三字歌星名接龍-接任何一字,可同音
A-Z 英文名 順序接
三字接龍 接其中一字 (同音都得)part 2
*** 七色彩虹 *** (同音也可)

別墅

國民生產總值:556

lottelulu 發表於 16-10-17 19:16

我小朋友中二,玩到瘋了,玩足一天,人少,地鐡可以到,交通方便

子爵府

國民生產總值:10242

動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

可以睇動物又有水族館

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:40

伯爵府

國民生產總值:15355

回覆樓主:

其實都幾悶,無咩樂園既氣氛

大宅

國民生產總值:3946

十幾歲已唔like 公園,行明洞掃亍買衫精品,还有明星相才是初中至愛

水晶宮

國民生產總值:67550

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

十幾歲唔會玩公園吧

複式洋房

國民生產總值:455

如果鍾意大自然或動物就一定啱!我自己都覺得好舒服,好好行

大宅

國民生產總值:2323

即係兒童大公園?

男爵府

國民生產總值:8864

好媽媽勳章

回覆樓主:

首爾大公園分幾部份, 包括大動物園小朋友動物園玫瑰園首爾樂園同一個美術館, 呢度可能只有首爾樂園d機動遊戲適合佢地玩, 但d機動遊戲都唔算好新款的, 你不如問下d少女最想去邊, 先再定今次行程主題吧
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎