用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2721|主題: 870196

有冇網上店訂home made曲奇介紹

男爵府

國民生產總值:5176

自己整得唔好食,又又想party 有自家製曲奇餅回禮,有冇網上店试过好食值得推介? 但是唔想太貴,一般價錢可以。

男爵府

有冇介紹?

男爵府

國民生產總值:5156

認識瑞士牛牛第二回 樂桃猴年勳章

利申:唔係打手
http://mac-field.com.hk/product.html

伯爵府

國民生產總值:17268

陪月勳章 2015xmas

回覆:有冇網上店訂home made曲奇介紹

我覺得Mr.rich好食,我成日上網訂嚟食

男爵府

謝謝

男爵府

國民生產總值:5543

去Instagram search呢間丫,我成日訂,因為真係好好味,食得出店主好用心做餅!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

WKTW 發表於 16-11-1 10:21
去Instagram search呢間丫,我成日訂,因為真係好好味,食得出店主好用心做餅!

...
哪些款式好味?

男爵府

augkBB 發表於 16-11-1 11:32
哪些款式好味?

我最喜愛朱古力麥皮軟曲奇!每次就算買其他款式既曲奇或者蛋糕都一定搭一樽呢個...
另外我試過柚子蛋糕都唔錯

男爵府

WKTW 發表於 16-11-1 13:24
我最喜愛朱古力麥皮軟曲奇!每次就算買其他款式既曲奇或者蛋糕都一定搭一樽呢個...
另外我試過柚子蛋糕都 ...
軟曲奇放到幾多日?貴唔貴?

伯爵府

國民生產總值:19002

回覆樓主:

Yolanda cookies , 似 Jenny
但,態度勁差…… 佢在 mega box 有門市,但態度真係
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

augkBB 發表於 16-11-1 17:09
軟曲奇放到幾多日?貴唔貴?

放幾多日又真係唔知,因為我多數1-2日食哂,手造曲奇黎講,價錢我覺得唔貴,因為食得出店主好用心造

男爵府

WKTW 發表於 16-11-1 22:04
放幾多日又真係唔知,因為我多數1-2日食哂,手造曲奇黎講,價錢我覺得唔貴,因為食得出店主好用心造 ...
Facebook 找不到

男爵府

augkBB 發表於 16-11-3 22:04
Facebook 找不到

我多數都係睇佢Instagram 有咩新餅款,你試下去Instagram 搵搵,one.bakery

複式洋房

國民生產總值:400

貓頭雀 發表於 16-11-1 17:14
Yolanda cookies , 似 Jenny
但,態度勁差…… 佢在 mega box 有門市,但態度真係 :igi ...

寧願不幫襯

大宅

國民生產總值:4984

shenanigan 發表於 16-10-22 19:07
利申:唔係打手
http://mac-field.com.hk/product.html

請問大約乜價位? thanks!!

男爵府

國民生產總值:6058

回覆樓主:

我擺酒時訂呢間 賓客大讚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎