用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 60|主題: 236434

想請教下各位媽媽關於Pigeon乳墊

複式洋房

國民生產總值:127

ProAbsorb勳章

請問哩兩隻乳墊有無咩分別?只係數量唔同?邊隻好用D?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:22493

回覆樓主:

應該就係數量唔同,有隻黃色包裝既,系俾敏感皮膚用既,果隻比較好用

複式洋房

ProAbsorb勳章

我要做媽媽 發表於 16-10-17 20:51
應該就係數量唔同,有隻黃色包裝既,系俾敏感皮膚用既,果隻比較好用

多謝你解答!我買左168片果隻,但係見好多媽媽都係買126片果隻,我BB又未出世未可以用到,所以好疑惑

複式洋房

國民生產總值:218

CherryWong715 發表於 16-10-17 20:55
多謝你解答!我買左168片果隻,但係見好多媽媽都係買126片果隻,我BB又未出世未可以用到,所以好 ...

168應該係舊版,新版折位係包邊的,我覺得128好用D

複式洋房

ProAbsorb勳章

coshan 發表於 16-10-21 21:40
168應該係舊版,新版折位係包邊的,我覺得128好用D

哦,原來係咁,咁我下次試下126果隻先,THX
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎