用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 625|主題: 869976

買廉價機票填名填漏左個英文字=[[

複式洋房

國民生產總值:480

剛剛買左HK EXPRESS廉價機票....可能太心急...驚搶唔到....
手快快...自己個名打漏左個"L"
大家有冇遇過呢個情況
我而家可以點做~
改名需要手續費嗎?
THANKS!!!!

大宅

國民生產總值:3786

waiying128 發表於 16-10-17 20:52
剛剛買左HK EXPRESS廉價機票....可能太心急...驚搶唔到....
手快快...自己個名打漏左個"L"
大家有 ...

我上年試過打多個字,打上hotline改無收錢. 不過亦都見有人話要收

大宅

國民生產總值:3966

我之前試過名同姓調轉車頭打,打上hotline幫我改返,無收錢

複式洋房

國民生產總值:480

carol-rol 發表於 16-10-17 21:09
我上年試過打多個字,打上hotline改無收錢. 不過亦都見有人話要收

我啱啱都打上hotline 問,佢要我用email send個passport俾佢,有機會收350手續費

wcpcelia    發表於 16-10-18 10:01

大宅

國民生產總值:4981

畀面勳章 大廚勳章

我都試過調轉咗姓同名,去到counter check in 先知,佢地即刻幫我改返,無收錢

子爵府

國民生產總值:12525

動物勳章 熱血勳章

回覆樓主:

以前無寫要收錢時,改過一次,又係少左一粒字
之後改例要收錢,都改過一次,我問cs剛剛先改例,不如唔好收我啦,都ok(三幾年前了)
但再之後睇fb gp 啲網友改都要收了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎