用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 10|主題: 10896

2歲痾嘔

大宅

國民生產總值:4129

玩具勳章

今朝開始食乜都嘔,痾左3次,睇左醫生,好彩一直冇燒,仲好精神又肯食。
俾白面包佢食,煲左米水俾佢臨訓飲。
仲有咩食療令佢快D好?

男爵府

國民生產總值:5459

回覆樓主:

我都想知……我囡14個月,上星期有晚訓訓下突然嘔,嘔佐幾次……屙佐2次,我都唔敢俾嘢佢食……飲普通奶粉就嘔翻出來,食佐2日白粥,2日通粉,依家俾豆奶粉佢飲咋。我都想知點樣可以快d好……仲可以食d咩……

男爵府

SUNLIGHTBB 發表於 16-10-17 21:29
今朝開始食乜都嘔,痾左3次,睇左醫生,好彩一直冇燒,仲好精神又肯食。
俾白面包佢食,煲左米水俾佢臨訓飲 ...

米水飲得飽?

禁止訪問

國民生產總值:6439

男爵府

keroppi_pororo 發表於 16-10-24 07:26
睇醫生

睇佐啦

複式洋房

國民生產總值:378

而家仲有冇嘔同屙?

水晶宮

國民生產總值:54816

唔舒服最好飲食清淡D, 等佢好返再俾湯水佢飲

侯爵府

國民生產總值:22449

清淡d就可以喇

大宅

國民生產總值:1670

畀面勳章

痾清應該會慢慢好, 暫時只好食清淡D 喇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎