用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 501|主題: 120945

[日本] 名古屋local tour

大宅

國民生產總值:2450

BKXmas勳章

有冇jm join過名古屋既local tour可以介紹比我?定如果同行7人,有老人包車係咪比參加local tour更方便?十日後就要出發,多謝指教

王國熱話
有左工人姐姐後大家覺得屋企邊樣野用得...
工人遲起身
求 菲中英 食譜及日常用語字典
換工人

大宅

國民生產總值:1237

BKXmas勳章

回覆 fafahong 的帖子

我地join過Yokoso Japan Tour去白川鄉,高山一天遊.

大宅

國民生產總值:1237

BKXmas勳章

YingYing0505 發表於 16-10-18 11:56

我地join過Yokoso Japan Tour去白川鄉,高山一天遊.
上網BOOK很方便.

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:32

大宅

BKXmas勳章

YingYing0505 發表於 16-10-18 11:56

good ,thanks

大宅

國民生產總值:2554

BKXmas勳章

回覆 YingYing0505 的帖子

請問出發前多久要 BOOK定? 是否當天早上有集合地方 ? THANKS

伯爵府

國民生產總值:19214

BKXmas勳章

fafahong 發表於 16-10-17 21:44
有冇jm join過名古屋既local tour可以介紹比我?定如果同行7人,有老人包車係咪比參加local tour更方便?十 ...
我之前都係參加YOKOSO,我覺得好方便,我即日來回白川鄉,包咗一餐午餐,每個景點時間都有一兩小時行,時間都充足。長途車中途又有等下休息站,唔錯呀~

Save

Save

洋房

國民生產總值:42

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都join過 Yokoso 去立山黑部,上佢哋官網報名,都幾方便!

大宅

BKXmas勳章

KAY+2 發表於 16-10-18 14:54
我之前都係參加YOKOSO,我覺得好方便,我即日來回白川鄉,包咗一餐午餐,每個景點時間都有一兩小時行,時間 ...

我book 左白川鄉一日遊啦

大宅

BKXmas勳章

jadejade3 發表於 16-10-18 19:16
我都join過 Yokoso 去立山黑部,上佢哋官網報名,都幾方便!

立山黑部 值唔值得去呀 ?吸引?有一日既行程未安排(emoji)

大宅

國民生產總值:1177

BKXmas勳章

fafahong 發表於 16-10-18 21:20
我book 左白川鄉一日遊啦

妳book咗幾時出發呀?我book咗11月23號嗰日,妳去完回來可否告知當日安排情況如何?謝謝妳!

大宅

BKXmas勳章

JSSW 發表於 16-10-21 10:23
妳book咗幾時出發呀?我book咗11月23號嗰日,妳去完回來可否告知當日安排情況如何?謝謝妳!
...

好,我book 左29日:mother:

大宅

國民生產總值:2002

BKXmas勳章

我都係yokoso去白川郷。 勁方便

大宅

BKXmas勳章

manedith 發表於 16-10-21 13:53
我都係yokoso去白川郷。 勁方便

已經去左?

公爵府

國民生產總值:25362

BKXmas勳章

好似得幾少團
同埋唔係成日成行

定係我睇唔啱

珍珠宮

國民生產總值:42262

BKXmas勳章

KAY+2 發表於 16-10-18 14:54
我之前都係參加YOKOSO,我覺得好方便,我即日來回白川鄉,包咗一餐午餐,每個景點時間都有一兩小時行,時間 ...

是否這個團? 知不知道3月份去仍然有雪嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

伯爵府

BKXmas勳章

PCCW2319 發表於 16-10-21 14:31
是否這個團? 知不知道3月份去仍然有雪嗎?
係呢個, 我上次二月中去, 雪好少了, 三月仍應無雪吧

珍珠宮

國民生產總值:42262

BKXmas勳章

KAY+2 發表於 16-10-21 14:52
係呢個, 我上次二月中去, 雪好少了, 三月仍應無雪吧

咁你係直接搭機去名古屋, 定去大板, 關西機場?

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

大宅

國民生產總值:2002

BKXmas勳章

fafahong 發表於 16-10-21 13:58
已經去左?

我6月一個人去的。包lunch仲有雪糕券。車內有插電口。

公爵府

國民生產總值:25362

BKXmas勳章

manedith 發表於 16-10-21 17:22
我6月一個人去的。包lunch仲有雪糕券。車內有插電口。

請問要預早幾多book?

伯爵府

BKXmas勳章

PCCW2319 發表於 16-10-21 16:17
咁你係直接搭機去名古屋, 定去大板, 關西機場?

我上次係去名古屋架,順便玩名古屋周邊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎