自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我兩個女以前好鬼夜訓,近牌唔再俾佢地訓晏覺,而家8點零鍾就訓哂

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:你地小朋友幾點訓

9點15入房。不過依家都未訓著

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

回覆樓主:

9歲,8点半至9点上床

男爵府

9點前

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

9點至10點期間

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

小學生越高班越多功課,上課日子晚上不會早過11點睡!

男爵府

九點刷牙 傾計一陣 九點半訓著

大宅

9點前要瞓著

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

8點半

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

9點半刷牙後瞓,一般瞓低好快就瞓著

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

仔20歲,佢自己都唔知自己幾點瞓~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

我2個女以前好夜訓,成點先訓,而家唔俾佢地訓晏覺,7點半至8點就訓哂,一個4歲,一個2歲半,我自己多左時間用

水晶宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

8:30-9:00

珍珠宮

Wing80 發表於 16-10-17 21:44
我兩個女以前好鬼夜訓,近牌唔再俾佢地訓晏覺,而家8點零鍾就訓哂

10点前,食完飯温完書都九点几,所以由佢做自己野抖下先瞓

珍珠宮

dede2005 發表於 16-10-17 21:52
小學生越高班越多功課,上課日子晚上不會早過11點睡!
每日幾多樣功課?我女P1 已經8-10樣功課。

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

返K1 pm ,2230

大宅

K2 am,9點半要入房,10點前瞓著。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

P.3 8:45-9:00 上床,6: 40 起床

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至