自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

通常網上哂相大概係幾錢一張?有冇咩鋪頭平平地可以推介?(因為會哂比較大量既相片)
我記得之前好似見過有JM話用淘寶上網哂相,唔知有冇JM試過又可以分享下?THX

伯爵府

回覆樓主:

試用淘宝曬相,因bb百日宴要曬返比親友,好大量,平囉!3至4毛錢一張,正正常囉!同香港一般相舖差不多,如果用開集运运香港就平运費

不過send相就要用佢個百度云端,類似dropbox咁嘅野

wcpcelia    發表於 16-10-18 10:50

男爵府

小談心 發表於 16-10-18 07:43
試用淘宝曬相,因bb百日宴要曬返比親友,好大量,平囉!3至4毛錢一張,正正常囉!同香港一般相舖差不多,如 ...
多謝JM推介

你有冇鋪頭推介?定係我上淘寶就咁Search求其一間都OK?

男爵府

育兒性格勳章

係 BK 見人介紹老徐冲印、上海太平洋數碼影像,我最後揀咗上海太平洋,我數量唔多只係晒咗三十張,做埋過膠集運返香港,平均每張都只係$1,香港快X美晒一張都唔只呢個價,過膠仲貴,起碼$4一張。

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【洗照片塑封 3寸5寸6寸 照片冲印冲洗打印柯达洗相片冷裱过塑晒刷】¥AAPImjsk¥http://e22a.com/h.b2y6i0?cv=AAPImjsk&sm=09d1fb

伯爵府

beautymama2013 發表於 16-10-18 14:24
多謝JM推介

你有冇鋪頭推介?定係我上淘寶就咁Search求其一間都OK?

我都係是旦揾間咋

大宅

好媽媽勳章

回覆:想問下網上哂相..

快圖美好似做緊promo $50,50張

wcpcelia    發表於 16-10-19 11:07

別墅

Jessica 發表於 16-10-18 17:17
係 BK 見人介紹老徐冲印、上海太平洋數碼影像,我最後揀咗上海太平洋,我數量唔多只係晒咗三十張,做埋過膠 ...

請問質素好嗎? 同埋你揀左邊種相紙沖印?

男爵府

育兒性格勳章

yeungwgyn 發表於 16-10-21 21:54
請問質素好嗎? 同埋你揀左邊種相紙沖印?

全部手機相片,用柯達皇家光面,做埋塑封質素都唔錯

首頁

尾頁

跳至