用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 119|主題: 236400

1516 唔知儲唔儲臍帶血好

民房

國民生產總值:15

琴日聽美贊臣講座個醫生講開香港有好多人留臍帶血,呢個問題我都同老公傾咗好耐。我成日都以為只係要諗到底而家諗住邊度生,點知原來而家政府醫院配套未可以使用私營儲存嘅臍帶血,所以要再考慮!有冇媽媽同我地諗法一致可以傾傾?

大宅

國民生產總值:3933

ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

留,佢一定留到。用,用途有幾多?只可以話買個保險,但係保唔保到,就好似打流感針咁,對中就防到……
我無留,因為無錢。我表姐生4個都無留,佢有錢,不過覺得幫唔到幾多。
純分享個人意見。
想認識多啲屯門友

侯爵府

國民生產總值:20515

回覆樓主:

有多餘錢又想買保障嘅就留

大宅

國民生產總值:1230

我會捐去紅十字會

別墅

國民生產總值:595

我有留,純粹當買保險。問過自己醫生,佢都話用到既機會極小。我留系因為自己已經係高0, 又只諗住只生一個,小朋友大個有咩事冇兄弟姊妹可以捐俾佢。加上我係負血型,bb 都可能係,所以搵咗最平果間公司。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎