用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

嬰兒用品 今日: 2|主題: 82007

想問BB車有4轆360度轉向型號?

複式洋房

國民生產總值:186

只知道Capella S707T同埋Aprica 719 有4個轆360度轉向,仲有其他型號有嗎?謝謝。

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

男爵府

國民生產總值:6316

回覆樓主:

combi架handy4都可以

複式洋房

回覆 love-momo 的帖子

唔該哂!不過呢架有D貴😅

男爵府

國民生產總值:6316

siuwoon 發表於 16-10-18 17:51
回覆 love-momo 的帖子

唔該哂!不過呢架有D貴😅

係,同埋佢細架左d,我諗過但最後冇買

複式洋房

國民生產總值:200

韓國有款air boss g1 4輪360度都係千五蚊唔洗

複式洋房

回覆 kimchimombabyy 的帖子

咁抵!?請問邊度有得買?謝謝

複式洋房

國民生產總值:200

siuwoon 發表於 16-10-22 00:22
回覆 kimchimombabyy 的帖子

咁抵!?請問邊度有得買?謝謝

已pm

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎