用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 160|主題: 117153

[台灣] 六褔村值得去嗎?

別墅

國民生產總值:933

小朋友一個差不多兩歲,一個六歲。請問
1. 值得去嗎?
2. 玩一天夠嗎?
3. 酒店乾淨嗎?
4. 如果去了六褔村,那臺北動物園是否已經不需要去?

王國熱話
多一個用途 ^~^
cc 牛皮
My new CC
H最新色耳環,好靚啊

大宅

國民生產總值:1357

EricAmy 發表於 16-10-18 00:04
1. 值得去嗎?
2. 玩一天夠嗎?

1)值得去。有小馬及駱駝騎(收費,但平)
2)一天已夠。
3)最近的只有六福莊酒店,乾淨,但晚餐只有那裏的buffet,但就麻麻。我們那次住二晚,第一晚在酒店食,第二天問職員外出有咩食,她們俾咗張餐廳/食店的名單,外出食的就 okay。
4)動物園無去,答唔到你。

大宅

國民生產總值:1961

EricAmy 發表於 16-10-18 00:04
1. 值得去嗎?
2. 玩一天夠嗎?

動物園ok 呀!有個野生動物園,我覚得值得去。當時我去2日1夜。第一天去水上樂園,第二天去動物園。留意動物園有衣服顏色promotion ,門票有折扣的。上網看吧!

別墅

謝謝!

別墅

動物園近台北機場?

複式洋房

國民生產總值:196

回覆 kc_united 的帖子

除動物園和水上樂園,如玩埋機動遊戲係咪要住3日2夜先夠?

大宅

國民生產總值:1961

maymamayma 發表於 16-10-19 05:51
回覆 kc_united 的帖子

除動物園和水上樂園,如玩埋機動遊戲係咪要住3日2夜先夠? ...

我當時早機去,先到酒店check in, 放低行理,之後下午去水上樂園,水上樂園很細的。晚上在酒店吃自助餐,第二日早上去動物園,下午回酒店取行理出返去台北市。我覺得3日2晚太多,但也可的。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎