用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

心聲留言 今日: 25|主題: 14582

~~

民房

國民生產總值:29

~

王國熱話
3歲女最近經常半夜醒、大喊
我仔二歲俾老師一投訴話打人,玩水。好...
bb成日伸懶腰
婆婆嫲嫲工人湊B係咪會多數會曳D?

大宅

國民生產總值:3750

回覆:相差24年點睇?

我站在媽媽的立場係反對,做得你爸爸過幾年差距重大?有冇打算要BB想清楚jm.

水晶宮

國民生產總值:72856

太大了.

大宅

國民生產總值:1882

每當熱戀時 , 感覺一定視無其他的 ,

始終有代溝, 唔敢保證會否永恆。

水晶宮

國民生產總值:52904

NO, 相差24年; 佢會死先好多
LONG D, 梗好感情, 因為從未真正相處過.

子爵府

國民生產總值:11581

未過婚。我地依家係long D緊,真係有的唔明你講?但最重要係你自己中意,之不過年齡大,見聞多,想討好你係有一套

複式洋房

國民生產總值:279

其實年齡差距幾多唔重要, 最重要係你要了解清楚呢個男人的人品如何, 是否可靠等等

大宅

國民生產總值:2386

minnie6257 發表於 16-10-18 04:45
愛上左個相差24年既男人,佢都未過婚。我地依家係long D緊 ,感情好好。點睇?
...

long distance 死症,十幾年前親身經歷。相差24年現蜜運中可能没問題,日子久了問題逐一顯現。即系唔睇好。

大宅

國民生產總值:4959

No, 叔叔feel

侯爵府

國民生產總值:20897

畀面勳章 BK Milk勳章

先甜後苦

男爵府

國民生產總值:8100

畀面勳章

佢依家幾歲??開頭係開心,因為佢老,會照顧你錫你…
到佢堅老果陣七十歲,你只係四十幾歲,你要一直養佢照顧佢,重點可能佢有九十歲命…但到你老左七十歲果陣冇人會照顧你,因為好可能對方已賣咸鴨蛋,重點又係可能你有九十歲命,咁到時之後二十年你諗住點??

民房

回覆 mini1204 的帖子

我地係相處過幾個月之後先long d

水晶宮

國民生產總值:52904

minnie6257 發表於 16-10-18 22:59
回覆 mini1204 的帖子

我地係相處過幾個月之後先long d

其實無乜好問意見
而家甜蜜好多野都吾會睇到
相差24年,思想,體力去到一個位會有好大差距
佢年紀再大D就直情要照顧老人咁
不過,你而家吾會睇入眼,你一定覺得愛可以 conquer everything
事實係咪?你到時就知

大宅

國民生產總值:1093

long D緊 ,感情好好

你都識講LONG D, 我LONG D過兩次失敗
我有朋友都一樣

文字. 得閒WTSAPP, SKYPE. 幻象黎

P.S 年紀唔是問題

子爵府

國民生產總值:12771

佢有經濟基礎嗎 ? 計年齡.....佢過多幾年就快到退休年齡WO ? 在經濟上你是否要供養佢 ?

子爵府

國民生產總值:12771

我的朋友當年也是嫁一名大過自己2X歲的丈夫.又生左3名兒子.但此男人是有經濟基礎的WO.住高級住宅區.家中有2名工人.又有多套收租物業.因此他退休之後我朋友也不須工作.

大宅

國民生產總值:2540

我不介意,大d成熟d

民房

美之選468 發表於 16-10-18 23:54
佢有經濟基礎嗎 ? 計年齡.....佢過多幾年就快到退休年齡WO ? 在經濟上你是否要供養佢 ?
乜錢真係咁重要?佢有經濟能力,我亦有...

民房

壺一v一 發表於 16-10-18 23:18
long D緊 ,感情好好

你都識講LONG D, 我LONG D過兩次失敗
其實點解唔睇好long D ?

大宅

國民生產總值:1882

LONG D, 梗好感情, 因為從未真正相處過.<<<<很模糊 ,唔明?只感覺矛盾!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎