用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2613|主題: 870036

大家同意不?

琥珀宮

國民生產總值:182911

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

funfun759    發表於 16-10-18 16:52
lovingfridayli    發表於 16-10-18 13:39
lovingfridayli    發表於 16-10-18 13:38

子爵府

國民生產總值:12743

回覆樓主:

寶石宮

國民生產總值:300254

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

水晶宮

國民生產總值:52450

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

別墅

國民生產總值:729

男爵府

國民生產總值:8603

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 畀面勳章

象牙宮

國民生產總值:240067

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:1172

回覆:大家同意不

想食又驚肥最貼切

大宅

國民生產總值:2270

以上只有3 難達成,因我冇咩大假,儲左幾日假又計劃去旅行,永遠都儲唔到有雙位數嘅大假!最多一年去到兩次旅行咋!努力儲假希望可以去遠啲去長途啲嘅旅行!

伯爵府

國民生產總值:17754

回覆樓主:

琥珀宮

國民生產總值:182911

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:以上只有3 難達成,因我冇咩大假,儲左幾日

原帖由 happylife1210 於 16-10-18 發表
以上只有3 難達成,因我冇咩大假,儲左幾日假又計劃去旅行,永遠都儲唔到有雙位數嘅大假!最多一年去到兩次 ...
我公司好少假,有都唔比放咁耐

男爵府

國民生產總值:7077

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:95361

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Not really, 反而想要既野唔同左。

大宅

國民生產總值:1361

回覆 good_pig 的帖子

一. 想儲錢發現冇錢剩, 感恩錢仲夠用
二. 同朋友好耐冇聯絡, 但係佢地仲係我心中不忘
三. 想去旅行但冇假, 正因為咁心中既期盼仲係度亦繼續有動力
四. 想食餐好但又驚肥, 証明你對自己仲有要求係靚女一名

只係想大家有多D正能量, 一齊努力

珍珠宮

國民生產總值:46862

彩鑽殿

國民生產總值:802143

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

國民生產總值:1142

男爵府

國民生產總值:6730

育兒性格勳章 2015xmas 畀面勳章

伯爵府

國民生產總值:18998

兜仔媽媽 發表於 16-10-18 11:48
回覆 good_pig 的帖子

一. 想儲錢發現冇錢剩, 感恩錢仲夠用

的確, 怨來無乜用, 諗下自己有咩揸手仲開心啦
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

國民生產總值:10152

2015xmas

good_pig 發表於 16-10-18 09:17

仲有一樣係驚係唔知情下被影相拍片上網

尤其做咗媽媽,好驚女女頑皮比人影拍咗放上網公審, 話我唔識教
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎