用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5683|主題: 869907

第一集喵喵就死咗?

珍珠宮

國民生產總值:38766

醒目開學勳章 畀面勳章

咁係咪之後再冇喵喵睇? (我指嘅係真嗰隻貓,唔係田嬸扮貓)

大宅

國民生產總值:1521

樂桃猴年勳章

Giant 發表於 16-10-18 09:20
咁係咪之後再冇喵喵睇? (我指嘅係真嗰隻貓,唔係田嬸扮貓)

2y4m的女女好鍾意睇,第一次坐定定睇曬全部,第一晚睇已經話俾佢知貓貓去左貓星球今晚希望有真貓出現,亞女會狂問貓貓去左邊

子爵府

國民生產總值:10492

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

係囉, 田出埸即代表無貓睇, 除非佢識得變黎變去啫

男爵府

國民生產總值:8451

隻貓唔死,田無得出場

大宅

國民生產總值:4462

好媽媽勳章

回覆樓主:

我鍾意睇真貓貓,多過田嬸嬸扮可愛。
快樂可人兒
:-DResults:

王國會長

國民生產總值:30666

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

都頂吾順田扮貓...

luvkaka    發表於 16-10-18 10:05

子爵府

國民生產總值:13508

我果仔又係睇貓睇左全集

公爵府

國民生產總值:29850

AHSZEC 發表於 16-10-18 09:33
2y4m的女女好鍾意睇,第一次坐定定睇曬全部,第一晚睇已經話俾佢知貓貓去左貓星球今晚希望有真 ...
我個女都係, 2y8m, 睇足一個鐘冇得開過就係等隻喵, 一廣告就問喵喵呢?

大宅

國民生產總值:1521

樂桃猴年勳章

luvkaka 發表於 16-10-18 10:05
我個女都係, 2y8m, 睇足一個鐘冇得開過就係等隻喵, 一廣告就問喵喵呢?

我個都係,唔可以賣廣告,叫我播貓貓講到電視台我開咁

伯爵府

國民生產總值:19712

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 2015xmas

2y4m的女女好鍾意睇,第一次坐定定睇曬全部,第一晚睇已經話俾佢知貓貓去左貓星球今晚希望有真 ...
我4yrs女都好鍾意睇隻貓貓, 問我今晚重有無得睇呀

伯爵府

國民生產總值:19712

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 2015xmas

禁止訪問

國民生產總值:12080

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎