用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 288|主題: 242942

Sk ii 好cheap

子爵府

國民生產總值:10862

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

之前有promote新會員在生日月份送75ml神仙水,咁我join咗,到咗生日月份原來要自己記得走去攞,join時又話有msn提醒,覺得sk ii好cheap囉
擺明博人唔記得

王國熱話
要來了....始終要來
8號風球99話要飲茶
其實係咪真係所有99都好難頂?
請教

大宅

國民生產總值:1199

ProAbsorb勳章

回覆樓主:

生日過後都未有,重要自己打上hotline問

wcpcelia    發表於 16-10-18 10:34

侯爵府

國民生產總值:23445

翡翠宮

國民生產總值:86659

動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 夏天玩到顛 育兒性格勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

大宅

國民生產總值:3741

回覆:Sk ii 好cheap

我記得之前係等到生日月佢寄張卷黎先有得拎的,不過都好耐之前

禁止訪問

國民生產總值:1695

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:4751

我之前都係收到信叫我去換架喎而家轉咗唔提人咁衰

公爵府

國民生產總值:26435

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas 2016夢想成真

唔係會收到信, 之後去拎的咩

男爵府

國民生產總值:8223

畀面勳章

唔想送就唔好呃人個人資料啦

複式洋房

國民生產總值:466

可以去佢地個fb到send msg同佢地講返。佢地會有人打比你跟進的,我試過!真係唔好蝕比佢!

象牙宮

國民生產總值:239501

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

國民生產總值:67522

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

男爵府

國民生產總值:5098

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 2015xmas

翡翠宮

國民生產總值:93016

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

男爵府

國民生產總值:9849

咁衰, 果時佢tum我買,仲話生日都送幾百蚊。 其他公司都會寄信或者sms喎
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎