用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

在職媽媽 今日: 29|主題: 27601

員工手冊。我地寫星期六 日休息日

伯爵府

國民生產總值:18809

好媽媽勳章

員工手冊。我地寫星期六 日休息日。 咁樣好易比同事追索如星期六是公眾假。 假如10月1

你地公司點寫。 如寫返七天享有一天休息日。 是否最好

王國熱話
DR Kong 大減價
toonsland觀塘apm特價場(分享)
CLASSROOM 課室補充及教材開倉 (2016/10月)
請問有冇人知AEON幾時會有BB用品展?

水晶宮

國民生產總值:72856

我地係寫放銀行假期, 無講咩休息日

伯爵府

好媽媽勳章

Nancy20090615 發表於 16-10-18 10:06
我地係寫放銀行假期, 無講咩休息日

都好。 寫埋跟政府法定假期
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

翡翠宮

國民生產總值:91874

寫清咁好容易俾位插,參考人哋係點寫嘅

伯爵府

國民生產總值:19601

phoebepanpan 發表於 16-10-18 09:28
員工手冊。我地寫星期六 日休息日。 咁樣好易比同事追索如星期六是公眾假。 假如10月1

樓主係老細定員工?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

伯爵府

好媽媽勳章

kikiboy 發表於 16-10-18 13:33
樓主係老細定員工?

員工
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎