美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

又話有平價la mer之稱,好用嗎?

大宅

cindy618 發表於 16-10-18 09:46

好用呀,又平

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wifeyk 發表於 16-10-18 16:08
好用呀,又平

你用一aunt cream 嗰款?定sleeping mask ?

大宅

cindy618 發表於 16-10-18 16:46
你用一aunt cream 嗰款?定sleeping mask ?

我有用幾款
ULTRA REPAIR LOTION
ULTRA REPAIR CREAM
FACE CLEANSER
OAKMILK MASK
EYE CREAM

啱啱上網買左SPF40 SUNSCREEN MOISTURIZER

侯爵府

wifeyk 發表於 16-10-18 17:05
我有用幾款
ULTRA REPAIR LOTION
ULTRA REPAIR CREAM
我見PAULA'S CHOICE都有讚佢,諗住先試下CLEANSER,MASK同保濕SERUM,估唔到JM你用咁多嘢~

Save

Save

別墅

cindy618 發表於 16-10-18 09:46

用緊呢隻ultra repair cream,好好用

瑪瑙宮

maggiechow1219 發表於 16-10-18 18:18
用緊呢隻ultra repair cream,好好用

我上網買了呢罐,仲有sleeping cream, brighten cream(類似咁名),未用過就買3罐,好驚唔岩用

大宅

KAY+2 發表於 16-10-18 17:53
我見PAULA'S CHOICE都有讚佢,諗住先試下CLEANSER,MASK同保濕SERUM,估唔到JM你用咁多嘢~SaveSave ...

我覺得eye cream不用試
Repair cream如果唔係肌性皮膚會覺得笠
Moisturizer 同cleanser就一定冇得輸的

侯爵府

wifeyk 發表於 16-10-19 23:07
我覺得eye cream不用試
Repair cream如果唔係肌性皮膚會覺得笠
Moisturizer 同cleanser就一定冇得輸的
GOOD WOR, 價錢又唔貴,可以試下。

Save

Save

想問下你,你講的MOISTURISER係指ULTRA REPAIR LOTION

大宅

KAY+2 發表於 16-10-20 09:11
GOOD WOR, 價錢又唔貴,可以試下。SaveSave
想問下你,你講的MOISTURISER係指ULTRA REPAIR LOTION ?
...

依隻
我星期日係hqhair.com買有買二送一,唔知仲有冇
Code: fabb

侯爵府

wifeyk 發表於 16-10-20 10:07
依隻
CHECK 咗仲有呀~好抵~

Save

Save

大宅

KAY+2 發表於 16-10-20 10:40
CHECK 咗仲有呀~好抵~SaveSave

用完上黎評價啦

侯爵府

wifeyk 發表於 16-10-20 10:43
用完上黎評價啦
我未買呀,打算清咗貨先。HQ/BE一年都做幾次BUY 3 FOR 2, 等遲啲先試~

Save

Save

公爵府

wifeyk 發表於 16-10-20 10:07
依隻

未聽過呢間網店, 0K吗?

大宅

littlemelody 發表於 16-10-21 12:56
未聽過呢間網店, 0K吗?

英國網,買左好多次了。

首頁

尾頁

跳至