用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 239|主題: 79894

[時裝] Aigle VIP day 20-24 Oct

複式洋房

國民生產總值:391

今朝落咁大雨,真係想即刻去買對水鞋,但見到email 即刻要忍住先,等VIP day 8折先入手。

另外又想買件外套比自己同C6,8折真係抵好多,希望快d凍可以著得

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

子爵府

國民生產總值:10524

Thanks for your information

彩鑽殿

國民生產總值:801209

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

thx for sharing

子爵府

國民生產總值:10068

Thanks for sharing

男爵府

國民生產總值:8108

育兒性格勳章

Sleepywong 發表於 16-10-18 09:58
今朝落咁大雨,真係想即刻去買對水鞋,但見到email 即刻要忍住先,等VIP day 8折先入手。

另外又想買件外 ...
how much is the pink one ? thx

民房

國民生產總值:6

多謝JM, 可否PM VIP ? 等咗好耐先有減價

水晶宮

國民生產總值:50991

動物勳章

回覆:Aigle VIP day 20-24 Oct

複式洋房

國民生產總值:391

Dustypig 發表於 16-10-18 21:09
多謝JM, 可否PM VIP ? 等咗好耐先有減價

已PM

複式洋房

國民生產總值:350

回覆樓主:

可否pm me ar
thankssssss

珍珠宮

國民生產總值:30666

回覆樓主:

我都想要vip no.可以pm埋俾我嗎

大宅

國民生產總值:1001

可否PM VIP 我都想買水靴

複式洋房

國民生產總值:267

回覆樓主:

可都想要呀,可唔可以pm 埋我,謝謝

大宅

國民生產總值:1343

Sleepywong 發表於 16-10-19 12:12
已PM

請問可以pm vip嗎?想買定件gore tex去北海道呀!thx

大宅

國民生產總值:1496

Sleepywong 發表於 16-10-18 09:58

另外又想買件外 ...

可否pm vip # 比我? 想買對水鞋,唔該晒

複式洋房

國民生產總值:161

可以pm麻我嗎?
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎