用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1762|主題: 868667

del

大宅

國民生產總值:2104

del

公爵府

國民生產總值:29704

回覆 123BBQ 的帖子

8 月中到依家, 其實會係你自己存放問題而唔係百佳問題多D.

FJmom    發表於 16-10-18 10:03

子爵府

國民生產總值:14130

畀面勳章

回覆:想問吓大家意見

買左2個月喇喎,應該冇得退

侯爵府

國民生產總值:23362

回覆樓主:

兩個月囉喎?咁都想退貨?

男爵府

國民生產總值:5104

回覆樓主:

其實就應該無得退。但我朋友就勁,買左包麥皮年幾,差唔多過期,想開黎食時見到有蟲,但佢根本就無存放好,日日擺係太陽曬住的地方,佢仲好意思po上facebook話超市賣有蟲麥皮,仲叫阿媽拎返去退錢,超市又真係退比佢。

侯爵府

國民生產總值:20177

123BBQ 發表於 16-10-18 10:02
我9月中係百佳店來的一間乾貨鋪買了一包63.9的蝦米乾,買了回來一路都放係廚櫃中,今早想拿出來用,點知見到袋 ...

8,9月最熱,又唔係擺雪櫃,係容易發毛的

大宅

原來是9月16日

公爵府

國民生產總值:29704

850212 發表於 16-10-18 10:10
其實就應該無得退。但我朋友就勁,買左包麥皮年幾,差唔多過期,想開黎食時見到有蟲,但佢根本就無存放好, ...
人不要臉便是無敵!

大宅

回覆 JoanC 的帖子

原來是9月16日

大宅

回覆 我係c奶 的帖子

係9月16日買

侯爵府

國民生產總值:20881

As long as it is not required to put in fridge , you can refund before the expiry date. Once the milk is spoilt after I opened it. I bought that a few weeks ago, I got my money back before it spoilt before the expiry. No fridge required during storage, it had turned bad when I opened it.

大宅

係9月16日

水晶宮

國民生產總值:61410

玩具勳章 BK Milk勳章

123BBQ 發表於 16-10-18 10:12

原來是9月16日

都成個月啦, 當然唔退得啦,其實應該放雪櫃

wcpcelia    發表於 16-10-18 11:09

子爵府

國民生產總值:11832

會發毛,係你處理不當, 溫差有濕氣而發毛

大宅

回覆 spikenard 的帖子

我原封不動放在係廚櫃

琥珀宮

國民生產總值:182317

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:我9月中係百佳店來的一間乾貨鋪買了一包63.

原帖由 123BBQ 於 16-10-18 發表

我9月中係百佳店來的一間乾貨鋪買了一包63.9的蝦米乾,買了回 ...
張單都冇左啦

侯爵府

國民生產總值:20646

環保接龍勳章

123BBQ 發表於 16-10-18 10:02
我9月中係百佳店來的一間乾貨鋪買了一包63.9的蝦米乾,買了回來一路都放係廚櫃中,今早想拿出來用,點知見到袋 ...

8月買唔會退。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

琥珀宮

國民生產總值:182317

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:其實就應該無得退。但我朋友就勁,買左包麥

原帖由 850212 於 16-10-18 發表
其實就應該無得退。但我朋友就勁,買左包麥皮年幾,差唔多過期,想開黎食時見到有蟲,但佢根本就無存放好, ...
超市怕左呢d人。。

子爵府

國民生產總值:10847

2015xmas

成個月唔會退啦, 下次放雪櫃吧
(゚∀゚)ww 新目標: 努力存錢, 努力減肥  (ง •̀_•́)ง

大宅

回覆 good_pig 的帖子

無單,但我上網查到,所以先知9月16日買,剛打了去百佳問,佢地也查到是9月16日買的,佢地話可以換貨.在此多謝大家的意見,thx
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎